Julshower har sedan begynnelsen varit något som intresserat människor vid jultider, men vad innebär en julshow för en normal svensson, en massa barn som sjunger falskt och lucior som svimmar av syrebrist. Men vad är det vi firar egentligen, Jesufödelse och Sankta Lucia, det gamla skyddshelgonet som dog på 300 talet.Två ganska sorliga historier som vi dödliga firar med glädje och ledighet.

Tillbaka till Julshower, vad innehåller dem? Idag kan du gå på en julshow i Stockholm dricka snaps äta julbord och lyssna på Just D eller gå på barnens julavslutnings, båda är lika vanliga men ack så tråkiga. Antingen blir du för full på ditt företagsjulbord eller så kommer du försent till dina barns julshow och hela julen kommer bli en aning annorlunda, sparkad från jobbet eller barn som grinar över sina föräldrars glömska.


Det leder till att du borde undvika julshower helt och hållet, men det vet vi såklart att det inte kommer hända den närmaste tiden då vi märkt av att julhandeln ökat markant och vi det blir fler barn

Ha det så kul i Jul