Fira studenten ordentligt!

Fira studenten ordentligt!

Hur kommer du fira studenten 2021 för att få den så minnesvärd som möjligt? Sätt din personliga prägel på Galios fantastiska studentmössor och avvakta inbjudningarna till dess att du vet bättre hur det blir med restriktioner och liknande.

För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten! Att springa ut från skolan en sista gång tillsammans med sin klass är en enorm dag för många ungdomar. Är det så för dig med? Vi på Crazy Corolla vill passa på att tipsa dig om Galios studentmössor som du kan hitta här: https://galio.se/studentmossa och det är också vårt första tips till att sätta en personlig prägel på ditt studentfirande. Du kan till exempel beställa en studentmössa med ditt namn på, och de har riktigt fina studentmössor som du kommer kunna spara för resten av livet som ett fint minne.

Hur firar du studenten?

Hur man firar studenten är helt klart olika för de allra flesta. Är det att slå på stort med hela släkten och alla nära och kära samlade, eller är det litet och fint med de allra närmaste? Det som håller ihop en studentfest är just studenten ifråga, det är den som är viktig och ska firas stort. Därför är det bra att köpa en studentmössa som är personlig och fin, för det gör att man sätter en personlig prägel på hela firandet och det är det som är så viktigt!

Här kan du läsa några utsagor av vad studenterna har tyckt varit viktigt även under den mer speciella studenten på 2020, vad kan vi lära oss av dem? Även här finns en artikel i SVT om hur studenterna prioriterar. Kanske ska man ändå låta sig inspireras av andras firanden ifall man känner sig osäker på vilka element som är viktiga och vilka element som inte är fullt lika viktiga.