Många tjejer drömmer om ett längre, tjockare hårsvall och löshår är därför den perfekta lösningen för alla som inte kan eller vill skaffa sitt hårsvall på naturlig väg. Med löshår behöver du inte välja mellan långt eller kort hår, du får ett snabbt resultat och de flesta löshår ser väldigt naturtrogna ut.

Idag finns det många sätt att skaffa löshår på. Antingen kan du gå till frisören, sitta x-antal timmar i frisörstolen och få frillan fixad, eller så kan du köpa ditt löshår själv och sätta i det på egen hand. Använd gärna Rapunzel-rabattkod om du funderar på att köpa ett nytt set med löshår, så kan du unna dig det du verkligen vill ha. Det dyraste löshåret är gjort av äkta hår, men även syntethår ger ett naturligt resultat. Det viktigaste är att löshåret har samma nyans som ditt naturliga hår och att du inte ser klämmorna som löshåret fäster i när du har satt i det.

Risker med löshår

Det finns risker med allt, det gäller även med löshår. Förutom risken att du sliter på ditt egna hår när löshåret ska sättas i, finns även risken att löshåret sliter på ditt hår under tiden som det sitter i. Om du råkar slita bort löshåret kommer ditt egna hår att följa med, eftersom löshåret fäster i det.

Löshår till varje pris?

En del blir beroende av hårsvallet och hamnar i Lyxfällan när de prioriterat håret framför andra viktigare saker – Amanda är en av dom:

”Min plan B är ju gatan.” säger hon i sin medverkan i Lyxfällan.

Andra stjäl löshåret när de inte själva har råd med det och några offrar sitt egna hår till gudarna, som sedan används för att tillverka löshår.