Ordning och reda i ditt hem gör att du får ordning och reda i livet. Att städa och sortera allt i ditt hem kan låta som en otroligt tråkig utmaning men det kommer att vara värt det. Du kommer att få en lugn och harmonisk miljö där du kan trivas och enkelt hitta det du leta efter för tillfället.

Allt i ditt hem kan sorteras. Kläder, viktiga papper och sopor är några exempel som gynnas av att sorteras. Om inte så kommer ditt hem genast att kännas rörigt och du kommer att ha problem med att hitta. För att göra sorteringen lite roligare skaffar du snygga lådor eller kärl som du märker upp med etiketter. Nu kommer du dessutom att enkelt få en överblick av alla dina saker. Du kan få riktigt snygga etiketter med en etikettsskrivare som du köper på https://www.kontorsgiganten.se/textmarkmaskiner-tejper-etikettskrivare-c-4890000_4893800_4893845.html.

Sortera garderoben för harmoni

garderobGarderoben är ett typiskt ställe där det lätt blir oreda på en gång. Kläder har många av oss i mängder så ett trick för att få ordning är att du köper stora lådor som du klistrar etiketter på för att sortera kläderna efter hur ofta de används. Kläder som du sällan använder lägger du ner i lådorna och ställer ovanpå garderoben så det finns gott om plats för de kläderna du faktiskt använder. Enligt Sveriges Radio så ger ordning i garderoben ordning i livet.

Sortera dina allt-i-allo lådor

Alla har vi lådor i en byrå där vi kastar ner allting som vi inte vet vart vi ska göra av. Köp små askar som du märker upp så kan du för en gångs skull enkelt hitta i de här lådorna. När allting är uppmärkt och var sak har sin plats blir det mycket lättare att fortsätta hålla ordning.

Sortera sopor för din och miljöns skull

Sopor är en riktig miljöbov så sortering här är viktigt. Trots lag på sopsortering så är det många som slänger allt brännbart men det måste förändras. Köp sopkärl och märk upp efter sopsorteringssystemet så kommer du bli en mästare på sopsortering.